domingo, 29 de outubro de 2017

COCIÑAMOS?

O pasado xoves decidimos ir á cociña. Como este curso é a nosa primeira vez na cociña fixemos unha receita sinxela na que incorporamos un alimento propio do outono: a cabaza.
Aquí vos deixo a receita, por se queredes probar na casa:
- 300gr. de cabaza (sen pel nin pebidas), raiada.
- 4 ovos
- 250 gr. de azucre (nós fixémolo con menos e sae igual de ben)
- 75 gr. de aceite de oliva
- 300 gr. de fariña
- 16 gr. de levadura
- 1 cullerada de canela en pó
- Azucre glas para espolvorear por riba do biscoito, unha vez feito.
Cómo facelo:
Batir moito os ovos e o azucre. Incorporar aceite, fariña, levadura, canela, e finalmente a cabaza raiada. Mesturámolo todo moi ben metémolo nun molde. Logo, metémolo no forno durante 35 min. a 180ºC. Cando o saquemos do forno e enfríe, botámoslle azucre glas.
Xa vedes que é moi sinxelo, se probades na casa xa nos contaredes que tal!
Agora deixámosvos as fotos da nosa xornada na cociña.
Agardamos que vos gusten!
 

Ningún comentario:

Publicar un comentario